Solarium i Uppsala

 • Sminka alltid av dig foundation och puder, det är för det första inte det bästa för huden att sola med smink, men framförallt så tar inte solariumet lika mycket i ansiktet som på kroppen eftersom huden är täckt av smink i ansiktet, så man får en blekansikte medans kroppen är brun, inte så rockigt.
 • Försök täcka över håret med något, en handduk eller t-shirt eller vad som helst, speciellt om du har väldigt blonderat hår då det sliter oerhört på håret med solariumets strålar.
  Kom även ihåg att sätta upp håret eller lägga dej uppåt så du inte får ränder på ryggen av att du ligger på det.
 • Vill du slippa få den vita fläcken ovanför rumpan?

  Gör såhär: Lägg dig ned på rygg. Där du får veck under skinkorna tar du tag i skinkorna och drar upp så du inte får veck längre, sedan svankar du så att tyngden av kroppen hamnar på skinkorna. Den vita fläcken kommer av att det är inte mycket fett just där, det är rätt hårt och därav får du den vita fläcken när du lägger all tyngd just där, så försök fördela så att du ligger mer på det mjuka fettet på skinkorna.
 • Kritvita armhålor?
  Variera hur du ligger med armarna. Lägg de uppåt ett tag varje gång så att armhålorna får lite färg också.
 • Vita fläckar på skuldrorna?
  Försök att tänka på att inte ligga på det ”hårda” på skuldrorna utan försök lägga dig så att kroppen blir mer fördelad på mjukare delar mot solariumet.
  Ett bra tips är att svanka en del så att man ligger i med ryggen lite nedanför skuldrorna istället.
 • Var försiktiga med att använda krämer i ansiktet som ska göra dig ännu brunare, som finns att köpa på vissa solarium, i alla fall om man har känslig hy. De funkar för många att använda på kroppen, men så fort vissa personer använder dem i ansiktet så blir man bränd och svullnar upp i ansiktet så det ser ut som man fått ett getingstick.
 • Killar som inte vill sola nakna i solarium för att de är rädda för att bränna sig i nedre regionen, så ett tips där som de brukar göra är att sola med en strumpa överdraget på dom nedre regionerna, då slipper man den kritvita stjärten också 😉

 

Månadens deal!
Förmodligen billigast online

Vill du synas här?


Spara tusenlappar – handla hos Solarium Uppsala
Vi har alltid kampanjpriser på solkort, sol oljor och hudvårdsprodukter i vår shop!